defensietest ebook

Download het gratis E-book over de top 10 valkuilen van de defensie keuring!

  • Ontdek de belangrijkste do's en dont's
  • Vergroot je kans van slagen door de nieuwe inzichten.
  • Ga met zelfvertrouwen je defensietest tegemoet.
  • Leer de belangrijkste valkuilen!
  • Strategie├źn om jezelf op je allerbest te presenteren.
  • Leer hoe defensietests werken
  • Uitleg bij elk valkuil. leer de methodiek kennen.
  • Hoe krijg je een voorsprong op jouw medekandidaten

Joost Groeneveld

Het heeft me met succes geholpen!

De defensietest coaching programma is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de defensie test dagen. De punten die je als valkuilen noemt zijn zeker de juiste. Het heeft me met succes geholpen om door de testen heen te komen. Super bedankt!

Voorbereiden op de defensiekeuring

Binnenkort Defensiekeuring? Alles over toelatingseisen, testdagen, valkuilen en tips m.b.t. de Defensiekeuring. Slaag voor de Defensiekeuring!

Ik heb mezelf goed kunnen voorbereiden dankzij jou programma en trainingen. Het e-book was ook heel handig om te weten wat de valkuilen zijn tijdens het afleggen van de defensiekeuring . Super bedankt!
- Lisa Groenen
“Het programma is een goede oppepper geweest. De training heeft me goed geholpen met het voorbereiden op de defensiekeuring . Het heeft me met succes geholpen om door de defensiekeuring heen te komen.
quote
- Marc Verbeek

Nadat ik  2 keer ben gezakt op de keuring van mijn opleiding bij defensie, ben ik gaan zoeken naar goede voorbereidingen voor de keuringen. Op defensietest.nl kwam ik de juiste voorbereiding en informatie tegen die mij geholpen hebben om door de keuring heen te komen. Echt een aanrader dus!

Profielfoto gebruiker
- Jasper Spierings
defensietest ebook

Download ons GRATIS E-book en ontdek de Belangrijkste Valkuilen

Als je interesse hebt om aan een defensie test mee te doen, zorg dan wel dat je voorbereid bent. Download de GRATIS E-book, zodat je bent voorbereid!